Välkommen till Vikmanshyttans sportfiskeklubbs hemsida

Inom klubben bedriver vi aktiviteter som KM-mete, KM-pimpling, KM-angling samt fisketävlingar och prova på aktiviteter. Klubben har även en  ädelfiskesektion med två tillhörande ädelfisksjöar Stora och Lilla Lövsjön.

Aktuell Information

Sportlovsfisket som skulle har arrangerats till helgen är inställt på grund av dålig is.

Is information 2020-02-25

Det ligger en tunn ishinna över Stora Lövsjön. Det går inte att fiska ifrån land med kastspö.

KM-pimpel
Andra deltävlingen av KM-pimpel som skulle ha arrangerats nu till helgen (9/2) blir inställt på grund av dåliga isar.

 Vinterfiskepremiär

Det blev en lyckad vinterfiskepremiär på Stora Lövsjön som lockade ett 40-tal fiskare. Trots snön som föll under natten och den tjocka dimman på morgonen så var Rödingen på hugget. Vi stugan bjöds det på pepparkaka och glögg för den som var sugen.Nytt försäljningsställe

Fiskekort finns nu att köpa digitalt på iFiske.se

  


Bron i Turbo är fortfarande avstängd. Det betyder att om du ska åka till Lövsjöarna så får du köra via Vikmanshyttan. Det finns tre alternativa vägar. Den första vägen: (markerad i rött) som är den gamla järnvägen förbi stenbrottet. OBS! fr.o.m. 1/5 till 1/10 är den gamla järnvägen avstängd på lördagar, kl 08-14! Detta p.g.a. intilliggande jaktskyttebana.

Den andra vägen: Nyhyttevägen (markerad i blått) går via Nyhyttan över berget. Den tredje vägen: Blindtarmen (markerad i lila) finns ca 1,5 km efter Nyhyttan i riktning mot Norn.